Alles over zwemles

Een initiatief van:

Als een veilige vis in het water met het Zwem-ABC

We willen allemaal dat onze eigen kinderen en die in onze omgeving gelukkig, gezond en veilig opgroeien. Maar soms is het een uitdaging om de juiste informatie en inspiratie te vinden om hen te begeleiden op hun ontdekkingsreis naar volwassenheid. Leren zwemmen en het behalen van een zwemdiploma is één van de eerste mijlpalen van een kind. Hoe kies je een zwemlesaanbieder en zorg je dat jouw kind een veilige vis in het water wordt?

In Hét Kindvriendelijke inspiratieboek lees je er meer over. In het artikel: ‘Als een veilig vis in het water met het Zwem-ABC‘ wordt onder andere informatie gegeven over de kwaliteitsstandaarden in de zwembranche, de (Licentie) Nationale Zwemdiploma’s en het belang van het behalen van Zwemdiploma C (de Nationale Norm Zwemveiligheid). Het boek, samengesteld door een team van ervaren opvoedexperts en professionals, bevat informatie, tips en verhalen van meer dan 140 kindvriendelijke organisaties. Organisaties die allemaal dezelfde missie delen: het ondersteunen van de optimale ontwikkeling van kinderen.

En dit boek is niet zomaar een inspiratiebron. Het is een praktische gids vol bruikbare informatie en tips, die ouders en opvoeders helpt om het beste te halen uit deze zo belangrijke, vormende jaren van hun kinderen. Het boek is ingedeeld in vier duidelijke en herkenbare thema’s. Deze thema’s belichten alle belangrijke aspecten in het leven van een kind. Gezondheid, ontwikkeling, duurzaamheid en leefomgeving, Hét kindvriendelijke inspiratieboek behandelt het allemaal.

Hét kindvriendelijke inspiratieboek is nu verkrijgbaar

Meer informatie over het boek vind je op de website kindvriendelijk.nu.

Over kindvriendelijk.nu

Kindvriendelijk.nu helpt ouders en (professionele) opvoeders op weg naar een bewust, gezond en natuurlijk leven voor kinderen. Samen een groeipad bewandelen van meer bewustwording en zelfvertrouwen! Met een missie om kinderen te helpen gelukkig, gezond en veilig op te groeien, biedt kindvriendelijk.nu verschillende oplossingen, waaronder Hét kindvriendelijke inspiratieboek, om ouders en opvoeders te ondersteunen in de ontwikkeling van kinderen.