Alles over zwemles

Een initiatief van:

Zwemles voor volwassenen

Heb je als kind nooit een zwemdiploma gehaald? Kun je niet zwemmen en wil je dat alsnog leren? Ga dan op zwemles. Ook als volwassene kun je op zwemles. Een zwemonderwijzer helpt je om allerlei vaardigheden te leren.

Het is het belangrijk dat iedereen kan meedoen aan wateractiviteiten, kinderen én volwassenen. Zwemplezier, bootje varen, lekker spelen en werken aan je conditie en gezondheid in het water horen bij ons waterrijke Nederland. Dat wil je toch niet missen? Je wilt toch niet langs de kant moeten blijven zitten, omdat je niet kunt zwemmen of niet in het water durft?

Je kunt zoveel plezier beleven op, in en bij het water. Met vrienden, met je (klein) kinderen. Dan is het belangrijk dat je kunt zwemmen om niet in de problemen te komen in het water of om niet te verdrinken.

Informeer voor zwemles voor volwassenen bij een zwemlesaanbieder met Licentie Nationale Zwemdiploma’s bij jou in de buurt.

Zou je wel willen leren zwemmen, maar kun je het niet betalen? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een financieel duwtje in de rug bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur.