Alles over zwemles

Een initiatief van:

Zwem-ABC GIFs beschikbaar op social media van Aqua, Bella en Coco

Social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en GIFs (geanimeerde afbeeldingen) zijn enorm populair op kanalen als Instagram en Facebook. Er zijn nu ook Zwem-ABC GIFs beschikbaar van de karakters Aqua, Bella en Coco om te gebruiken in berichtgeving rondom het behalen van een Nationaal Zwemdiploma.

Deze GIFs zijn openbaar en op social media te gebruiken. Vooral bij het plaatsen van een ‘verhaal’ (story) op Instagram worden GIFs gebruikt om het ‘verhaal’ op te leuken. Als je bij Instagram kiest voor de sticker knop en vervolgens klikt op de optie ‘GIF’ kun je in de GIPHY database zoeken naar leuke GIFs. Zoek bijvoorbeeld eens naar ‘Zwemdiploma’ of ‘Afzwemmen’ / ‘Diplomazwemmen’ en je ziet een aantal GIFs van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Je kunt deze over een ‘verhaal’ plaatsen. De GIFs kun je eenvoudig vergroten door twee vingers uit elkaar te bewegen (uitzoomen). Zie hieronder een instructie voor het gebruik van de GIF’s.

Licentiehouders Nationale Zwemdiploma’s kunnen bij de Nationale Raad Zwemveiligheid ook diverse merchandise items bestellen van de karakters Aqua, Bella en Coco. Denk daarbij aan medailles, sleutelhangers, zwemtasjes en handdoeken.