Alles over zwemles

Een initiatief van:

8 tips ter voorkoming van verdrinking nu ook in het Oekraïens

Met de zomer in het vooruitzicht geven we als Nationale Raad Zwemveiligheid extra aandacht aan zwemveiligheid voor risicogroepen. In samenwerking met Reddingsbrigade Nederland ontwikkelden we voor ouders 8 tips ter voorkoming van verdrinking. Naar aanleiding van het toenemende aantal Oekraïense vluchtelingen is deze poster ook vertaald naar het Oekraïens. Hiermee willen we Oekraïners voorlichten over veilig zwemmen en recreëren (én daarmee verdrinkingen voorkomen).

Werk je met deze doelgroep? Download de 8 tips, print het uit en verspreid ze.

Ben je benieuwd naar de Nederlandse, Engelse of Duitse versie? Klik dan hier.

Neem gerust contact op als je vragen hebt of als je wilt sparren over voorlichting voor Oekraïners.

Dit bericht is tot stand gekomen vanuit het Nationaal Plan Zwemveiligheid.