Alles over zwemles

Een initiatief van:

Milan Hanssen wint weekend weg t.w.v. € 450,-

In het najaar van 2020 organiseerden we een win-actie voor kinderen met een beperking of ontwikkelingsprobleem. Ouders en kinderen uit deze doelgroep konden meedoen door een zwemervaring in de vorm van een verhaal, gedicht, tekening, spreuk, video of geluidsfragment in te sturen. We ontvingen leuke en indrukwekkende inzendingen.

Op 24 november maakten we bekend dat de hoofdprijs, een cadeaubon voor een weekend weg, is verloot aan de vijfjarige Milan Hanssen.

Milan heeft de stofwisselingsziekte PMM2-CDG. Milan kan door zijn stofwisselingsziekte niet praten, niet zelfstandig lopen en hij heeft problemen met zijn motoriek. Op school krijgt hij wekelijks een uur “zwemles”, eigenlijk meer een soort therapie in het zwembad, en hier geniet hij enorm van. Hij kan nog niet zwemmen, maar als hij in het water ligt met een zwemband en vleugeltjes om heeft hij enorm veel plezier. Hij spartelt er lekker op los met zijn armen en benen om vooruit te komen. In het water heeft hij minder last van zijn beperking en beweegt hij ook veel makkelijker. Omdat Milan niet kan praten of schrijven heeft hij met veel plezier een kleurplaat ingekleurd!

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is het helaas niet mogelijk om de gewonnen prijs persoonlijk aan Milan uit te reiken. Maar niet getreurd, gelukkig is de cadeaubon goed aangekomen. Onlangs ontvingen een feestelijke foto van een blije Milan.

Van harte gefeliciteerd Milan! We zijn benieuwd waar jij en je familie tijdens het gewonnen weekendje weg naartoe gaan. Veel plezier met deze mooie prijs en we duimen dat je snel weer naar school mag en kunt genieten van de zwemles.

Deze win-actie is opgezet in samenwerking met CP Nederland en oudervereniging Balans.