Alles over zwemles

Een initiatief van:
  • #WaterVrij - Doe je ook mee?

Nieuwe website #WaterVrij met nuttige tips en leuke spelletjes

Vanaf vandaag is onze website #WaterVrij in de lucht. Door de coronacrisis zijn alle zwembaden dicht, maar in ons waterrijke land is zwemveiligheid enorm belangrijk. We willen juist nu zichtbaarheid en bekendheid geven aan zwemveiligheid op een leuke en toegankelijke manier. De website #WaterVrij bestaat uit nuttige tips en leuke spelletjes. We vragen aandacht voor deze website via een tv-commercial. De komende periode is onze commercial te zien in de Ster-reclameblokken.

De campagne #WaterVrij is een unieke samenwerking tussen WiZZ, Nationale Raad Zwemveiligheid, Koninklijke Nederlandse Zwembond & Reddingsbrigade Nederland.

Benieuwd geworden naar de website en de commercial? Neem dan snel een kijkje op: www.water-vrij.nl.